Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Osebna izkaznica

Banka Intesa Sanpaolo d. d.
Pristaniška ulica 14, 6502 Koper
Tel.: 05 66 61 000
E-pošta: info@intesasanpaolobank.si
Povezava: www.intesasanpaolobank.si
Matična številka: 5092221000
Davčna številka: 98026305
SWIFT: BAKOSI2X
REUTERS: BAKO

Vas zanima več o nas?

Vodstvo in organizacija banke

Inteso Sanpaolo Bank vodi štiričlanska uprava, ki skrbi za zagotavljanje učinkovitosti in usklajenosti poslovanja banke. Člani nadzornega sveta se sestajajo večkrat letno in spremljajo ter ocenjujejo uresničevanje poslovnih ciljev, delo notranje revizije in vodenje banke.

Bonitetne ocene

Intesa Sanpaolo Bank tudi v letu 2018 ohranja visoko bonitetno oceno, ki ji potrjuje
ugledna mednarodna bonitetna agencija Fitch Ratings iz Londona.

Lastniška struktura

Smo del mednarodne bančne skupine Intesa Sanpaolo, ki z vsestransko ponudbo in razvejano lastno in partnersko poslovno mrežo podpira dejavnost svojih komitentov po vsem svetu.

Skupina je nastala leta 2007 z združitvijo bank Banca Intesa in Sanpaolo IMI. Od takrat je članica skupine tudi Intesa Sanpaolo Bank.

Zgodovina

Naš razvoj je razvoj gospodarskega in hkrati tudi družbenega prostora, v katerih delujemo od svojih skromnih začetkov na krajevni ravni pa vse do izoblikovanja v eno izmed  osrednjih slovenskih bančnih ustanov. Nekoč je ta prostor predstavljala predvsem primorska regija, danes pa je to celotna Slovenija. Zgodba Intese Sanpaolo Bank je tudi zgodba o nenehnem iskanju boljših in sodobnejših rešitev v bančnem poslovanju.

Publikacije

Oglejte si dinamiko poslovanja, razvojne možnosti in načrte za prihodnost v zadnjem poslovnem letu. Poslovna in računovodska poročila z revidiranimi podatki so vam v celoti na voljo.

Partnerstva

Razvijamo dolgoročne in trajnešje partnerske odnose s kreditnimi posredniki in nepremičninskimi agencijami.