Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Vedno z vami

Pri Intesi Sanpaolo Bank razvijamo sodobne tehnološke rešitve, s katerimi bi vam radi olajšali bančna opravila in zagotovili čim večjo informacijsko varnost. S spletno in mobilno Poslovno Banko IN smo vam na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Sodobne digitalne storitve

Dostopnost bančnih storitev ob vsakem času in na vsakem kraju.

Enostavna uporaba.

Prek spletne in mobilne Poslovne Banke IN lahko uredite večino bančnih opravil.

Varna povezava zagotavlja varnost in zaupnost podatkov.

Aktualna ponudba

Poslovna Banka IN

Večino bančnih storitev lahko udobno opravite kar od doma, iz pisarne ali celo iz vaše najljubše kavarne. Naša bančna poslovalnica je na vašem računalniku odprta noč in dan, vse dni v tednu.

Mobilna Banka IN

Banka, ki je vedno pri roki. Prek telefona lahko pregledujete finančno stanje podjetja, izvršujete plačilne transakcije ... 

Varnost na spletu

V Intesi Sanpaolo Bank se dobro zavedamo informacijskih tveganj, zato z najsodobnejšimi tehnologijami zagotavljamo visoko stopnjo varnosti pri elektronskih komunikacijah s komitenti.

Tehnični pogoji

Spoznajte se s Poslovno Banko IN oziroma preverite, kaj vse potrebujete za nemoteno delovanje spletne ali mobilne rešitve.