Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Poslovni paket za neprofitne organizacije

Poslovni paket sestavljajo najpogosteje uporabljene bančne storitve, kot so transakcijski račun, poslovna kartica, Poslovna Banka IN ter plačilne transakcije. Gre za plačilne storitve, ki se dopolnjujejo in so osnova za nemoteno poslovanje.

Informativno naročilo

Poslovni paket za neprofitne organizacije - ugodnosti

Poslovni paket namenjamo neprofitnim organizacijam, ki ste v Poslovnem registru vpisani kot nepridobitne inštitucije, ki opravljate storitve za gospodinjstva (SKIS 15000) in ste organizirani kot: društvo, klub, zveza, ustanova, fundacija, verska skupnost, cerkvena organizacija, sindikat.

Ugodnosti za komitente

Poslovni paket za neprofitne organizacije med seboj smiselno povezuje osnovne bančne storitve, ki vam v paketu prinašajo večje prednosti in ugodnosti kot vsaka posamično. 
 


V ceno 5 EUR mesečno so vključene naslednje ugodnosti:

Vodenje transakcijskega računa.

Vodenje debetnega kartičnega računa za poslovno kartico.

Izdajo poslovne debetne kartice Activa Visa.

Uporabo spletne in mobilne Poslovne Banke IN in prvo izdajo prenosnega OTP čitalca.

Neomejeno izvrševanje negotovinskih domačih in čezmejnih plačilnih transakcij v EUR do 50.000,00 EUR na bančnem okencu in preko Poslovne Banke IN.

Neomejeno izvrševanje negotovinskih plačilnih transakcij v EUR na račune odprte pri Intesi Sanpaolo Bank na bančnem okencu in preko Poslovne Banke IN.

Vse, kar morate vedeti o Poslovnem paketu za neprofitne organizacije

Ali paket velja za nove ali za obstoječe komitente?

Paket velja tako za nove kot za obstoječe komitente – neprofitne organizacije z odprtim poslovnim transakcijskim računom pri Intesi Sanpaolo Bank, ki izpolnjujete pogoje za vključitev v ta paket.

Koliko časa veljajo ugodnosti iz naslova paketa?

Ugodnosti veljajo za čas izpolnjevanja pogojev komitenta, spremembe ali preklica Poslovnega paketa za neprofitne organizacije.  

Ali se lahko dogovorim za osebni sestanek v banki za podrobnejše informacije?

Seveda. Za podrobnejše informacije pokličite ali obiščite vašega skrbnika.

Če še niste komitent Intese Sanpaolo Bank, nas pokličite ali obiščite v vam najbližji poslovalnici Intese Sanpaolo Bank, kjer vam bomo dodelili skrbnika. Skrbnik vam bo svetoval in z njim boste urejali vse nadaljnje postopke za odprtje poslovnega transakcijskega računa.

Katera dokumentacija je potrebna za odobritev oz. aktivacijo paketa?

Za odobritev ali aktivacijo je treba izpolniti Vlogo za vključitev v Poslovni paket za neprofitne organizacije, ki jo dobite in oddate svojemu skrbniku. Po prejeti vlogi skrbnik preveri izpolnjevanje pogojev ter ostale kriterije za vključitev v paket.