Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Varno, enostavno in pregledno

Za vse transakcije s poslovnimi karticami lahko naročite SMS obvestila, ki vam bodo pomagala pri spremljanju stanja in pregledu porabe.

Aktualna ponudba

Poslovna debetna kartica Activa Visa
Enostavno plačevanje blaga in storitev ter dvigovanje gotovine na bankomatih doma in v tujni. Za vse obveznosti bo vaš poslovni transakcijski račun bremenjen sproti.

SMS obveščanje

Z SMS obvestili o transakcijah s poslovnimi plačilnimi karticami boste imeli pregled nad porabo in stanjem na kartičnih računih:

  • Varnostni paket: obvestila o transakcijah v tujini in na spletu
  • Osnovni paket: obvestila o transakcijah v tujini, Sloveniji in na spletu
  • Paket +: obvestila o transakcijah v tujini in na spletu ter transakcijah nad 25 EUR v Sloveniji

VEČ

Prednosti plačilnih kartic

Varno brezgotovinsko poslovanje.

Možnost plačevanja na številnih prodajnih mestih doma in v tujini.

Možnost dvigovanja gotovine na bankomatih doma in v tujini.

SMS obveščanje o transakcijah s karticami.
Poslovna debetna kartica Activa Visa

Enostavno plačevanje blaga in storitev ter dvigovanje gotovine na bankomatih doma in v tujini. Za vse obveznosti bo vaš poslovni transakcijski račun bremenjen sproti. Omogoča tudi brezstično plačevanje na prodajnih mestih v Sloveniji in v tujini.

Poslovna kartica Activa Mastercard

S poslovno kartico Activa Mastercard lahko enostavno krijete reprezentančne, potovalne in druge poslovne stroške podjetja. Omogoča tudi brezstično plačevanje na prodajnih mestih v Sloveniji in v tujini.

Poslovna kartica Activa Visa

S poslovno kartico Activa Visa lahko enostavno krijete reprezentančne, potovalne in druge poslovne stroške podjetja. Omogoča tudi brezstično plačevanje na prodajnih mestih v Sloveniji in v tujini.