Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Storitve na transakcijskem računu

E-račun

Poslovanje z e-računi in ostalimi e-dokumenti je hitrejše, učinkovitejše in enostavnejše. E-dokumente svojih poslovnih partnerjev lahko prejemate, plačujete in pregledujete kar v Poslovni Banki IN.

Pogodba za e-račun

Poenostavite svoje poslovanje, znižajte stroške in bodite prijaznejši do okolja z izdajanjem e-računov za opravljene storitve ali dobavljeno blago.

SEPA direktna obremenitev

K ugledu podjetja veliko prispevata finančna disciplina in zadovoljstvo poslovnih partnerjev. S SEPA direktno obremenitvijo poskrbimo za pravočasno poravnavanje vaših obveznosti.

Pogodba za SEPA direktne obremenitve

Plačilna storitev, s katero si zagotovite pravočasno poravnavo obveznosti vaših kupcev doma in iz evro območja, z elektronsko izmenjavo podatkov pa si poenostavite vaše poslovanje.

Avtomatski prenos presežka sredstev

Poskrbite za urejene finance ali oplemenitite svoja poslovna sredstva s prenosom presežka na depozitni račun, sklad ali drug transakcijski račun pri naši banki.    

Ček

Ček je plačilni instrument, s katerim zagotavljate plačilo blaga ali storitev s sredstvi z vašega transakcijskega računa. 

Cash management

Pravnim osebam, ki imate več transakcijskih računov ali ste lastniško povezane v poslovno skupino, nudimo storitev centralnega upravljanja z denarnimi sredstvi, ki omogoča večjo preglednost nad financami in lažjo optimizacijo poslovanja.