Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Varnost v domačih in mednarodnih poslih

Z raznovrstnimi plačilnimi instrumenti in zavarovalnimi produkti vas bomo pospremili na domače in tuje trge ter vam zagotovili varno poslovanje z novimi in znanimi poslovnimi partnerji.

Plačilni instrumenti in zavarovanja

Zagotavljanje korektno in kakovostno opravljenih poslov.

Zagotavljanje pravočasnega izpolnjevanja finančnih obveznosti.

Varna pot od dobavitelja do kupca.

Zaščita pred valutnimi in obrestnimi nihanji.

Naša ponudba

Storitvena garancija

S storitveno garancijo si zagotovite, da bo vaš poslovni partner svoj posel opravil korektno, kakovostno, v predvidenem roku in skladno z dogovorjenimi pogodbenimi obveznostmi.

 

Plačilna garancija

S plačilno garancijo se zavarujete pred tveganjem neplačila oziroma si zagotovite, da bodo vaše finančne terjatve poravnane v roku in skladno z dogovorjenimi pogodbenimi obveznostmi.

Dokumentarni akreditiv

Dokumentarni akreditiv je najvarnejši plačilni instrument in hkrati instrument zavarovanja, s katerim lahko plačate, zavarujete in financirate nakup ali prodajo blaga oziroma storitev. 

Dokumentarni inkaso

Dokumentarni inkaso je plačilni instrument in hkrati oblika zavarovanje plačila, kjer banka ne jamči plačila, posreduje pa pri njegovi izvedbi in prevzemu dokumentov.

Valutni terminski posel

Če vaše podjetje posluje na mednarodnih trgih, ste pogosto prepuščeni nihanju vrednosti različnih valut. Z valutnim terminskim poslom se zavarujete pred tečajno izgubo oziroma neugodnimi gibanji deviznih tečajev v prihodnosti. 

Obrestna zamenjava

Hitra in dinamična gibanja obrestnih mer vam lahko znatno zvišajo stroške financiranja podjetja. Z menjavo obrestne mere se lahko zavarujete pred tovrstnimi tveganji.  

Zavarovanje ključnih oseb kreditojemalca

Z življenjskim zavarovanjem ključnih oseb posledično zavarujete tudi svoje kreditne obveznosti.