Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Krediti, ki vam bodo olajšali nakup

Bančni krediti vas ne smejo obremenjevati, ampak vam morajo olajšati pot do življenjskih ciljev. V Intesi Sanpaolo Bank smo skrbno oblikovali ponudbo ugodnih kreditov, ki vam bodo pomagali do lastnega doma. Lahko pa najamete tudi potrošniške kredite, pri katerih se sami odločite, kako jih boste porabili.

Prednosti naših kreditov

Naši svetovalci vam bodo pomagali izbrati kredit glede na vaše želje in finančne zmožnosti.

Hitro obravnavanje vlog za odobritev kredita.

Ugodne obrestne mere.

Hitri potrošniški krediti brez zavarovanja za komitente vseh bank.

Naša ponudba kreditov

Stanovanjski krediti 

Sanjate o lastnem stanovanju ali hiši? Lahko vam pomagamo k uresničitvi vaših sanj. Preverite našo ponudbo stanovanjskih kreditov.  Če se boste odločili za nakup ali gradnjo energetsko varčne hiše oz. energetsko prenovo, vam bomo pri tem z veseljem pomagali z zelenim stanovanjskim kreditom.

Stanovanjski krediti
AKCIJA
Preverite posebne pogoje naših stanovanjskih kreditov.  Akcija velja do 31. januarja 2020 oziroma do preklica.

Potrošniški krediti

Preverite našo ponudbo potrošniških kreditov. 

1, 2, 3! Kredit
Privoščite si nakup avtomobila, nove sedežne garniture ali daljši izlet v neznano s pomočjo potrošniškega kredita v več obrokih, ki ga ponujajo naši bančni kreditni posredniki.

Ekološki kredit

Želite pri gradnji ali obnovi objekta nekaj dobrega narediti tudi za okolje? Preverite prednosti, ki vam jih prinaša ekološki kredit.

Ekološki kredit
Intesa Sanpaolo Bank želi v sodelovanju z Eko skladom spodbujati okolju in ljudem prijazne projekte. Z ekološkim kreditom vam bomo pomagali obnoviti ali zgraditi stanovanjske objekte v skladu s smernicami energijske varčnosti in učinkovitosti.

Lizing

Potrebujete novo nepremičnino, vozilo, plovilo ali kakšno opremo? Ena od možnosti je finančni lizing.

Lizing
V Intesi Sanpaolo Bank vam pri nakupu nepremičnin, vozil, plovil in različne opreme lahko pomagamo tudi s finančnim lizingom. Gre za obliko najema, pri katerem postanete lastnik z dokončnim odplačilom lizinga.