Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

•••

BLIŽNJICE

Zapri

Krediti, ki vam bodo olajšali nakup

Bančni krediti vas ne smejo obremenjevati, ampak vam morajo olajšati pot do življenjskih ciljev. V Banki Intesa Sanpaolo smo skrbno oblikovali ponudbo ugodnih kreditov, ki vam bodo pomagali do lastnega doma ali vozila, lahko pa najamete tudi potrošniške kredite, pri katerih se sami odločite, kako jih boste porabili. Še posebej pa smo ponosni na našo podporo okoljevarstvenim pobudam s ponudbo zelenih kreditov.

Prednosti naših kreditov

Naši svetovalci vam bodo pomagali izbrati kredit glede na vaše želje in finančne zmožnosti.

Hitro obravnavanje vlog za odobritev kredita.

Ugodne obrestne mere.

Posebna ponudba hitrih kreditov za komitente banke.

Naša ponudba kreditov

Stanovanjski krediti
AKCIJA
Preverite posebne pogoje naših stanovanjskih kreditov.  Akcija velja do 30. junija 2019.

Stanovanjski krediti 

Sanjate o toplem domu v lastnem stanovanju ali hiši? Sanje vam lahko pomagamo uresničiti. Preverite našo ponudbo stanovanjskih kreditov. 

Potrošniški krediti

Potrebujete nov računalnik? Bi radi zamenjali avto ali pa vas vabijo daljni kraji? Preverite našo ponudbo potrošniških kreditov. 

Zeleni stanovanjski kredit
NOVO
Skrb za zdravo okolje in lepšo prihodnost se začne pri vsakem posamezniku. Če se boste odločili za nakup, gradnjo ali prenovo energetsko varčne hiše, vam bomo pri tem z veseljem pomagali.

Zeleni krediti

Skrb za zdravo okolje in lepšo prihodnost se začne pri vsakem posamezniku. Če se boste odločili za nakup, gradnjo ali prenovo energetsko varčne hiše ali pa nakup avtomobila na električni ali hibridni pogon, vam bomo pri tem z veseljem pomagali.

Ekološki kredit
Intesa Sanpaolo Bank želi v sodelovanju z Eko skladom spodbujati okolju in ljudem prijazne projekte. Z ekološkim kreditom vam bomo pomagali obnoviti ali zgraditi stanovanjske objekte v skladu s smernicami energijske varčnosti in učinkovitosti.
1, 2, 3! Kredit
Privoščite si nakup avtomobila, nove sedežne garniture ali daljši izlet v neznano s pomočjo potrošniškega kredita v več obrokih, ki ga ponujajo naši bančni kreditni posredniki.

Lizing

V Intesi Sanpaolo Bank vam pri nakupu nepremičnin, vozil, plovil in različne opreme lahko pomagamo tudi s finančnim lizingom. Gre za obliko najema, pri katerem postanete lastnik z dokončnim odplačilom lizinga.

Lizing