Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Transakcijski računi za različne življenjske sloge

Da bi vam zagotovili kar se da brezskrbno in učinkovito upravljanje z osebnimi financami, smo ponudbo transakcijskih računov prilagodili različnim življenjskim slogom in potrebam. Izbirate lahko med računi za otroke, mladino, upokojence in uporabnike digitalnih storitev, nudimo pa tudi transakcijske račune z osnovnim naborom storitev.  Z digitaliziranim poslovanjem vam kjerkoli in kadarkoli zagotavljamo dostop do transakcijskega računa, na voljo pa so vam tudi svetovalci v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji. 

Transakcijski e-račun

Transakcijski e-račun smo prilagodili ljudem z dinamičnim in aktivnim življenjskim slogom, ki uporabljate različne digitalne tehnologije, s katerimi si poenostavite vsakdanja opravila.

Transakcijski osnovni račun

Če potrebujete transakcijski račun samo za plačila računov in osnovne bančne storitve, vam priporočamo osnovni transakcijski račun.

Transakcijski račun mladih

Transakcijski račun mladih lahko odprete dijaki in študentje do dopolnjenega 27. leta starosti za redno ali občasno prejemanje denarnih sredstev, kot so štipendije ali dohodki od študentskega dela.

Transakcijski račun upokojencev

Zagotovite si finančno varnost tudi v pokoju, tako da odprete transakcijski račun za prejemanje domače ali tuje pokojnine pri eni izmed najstabilnejših evropskih bank.

Transakcijski račun otrok

Naučite svojega otroka gospodariti z denarjem, tako da mu odprete transakcijski račun za žepnino ali varčevanje. Namenjen je otrokom do 15. leta.

Osnovni plačilni račun

Osnovni plačilni račun je primeren za vse, ki v Republiki Sloveniji še nimate svojega transakcijskega bančnega računa, prek katerega bi lahko opravljali osnovne bančne storitve in plačilne transakcije.

Simple paket

SIMPLE paket je namenjen komitentom, ki pri poslovanju z banko uporabljajo le transakcijski račun in debetno plačilno kartico.