Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Dobrodošli v svet priložnosti

Našemu imenu zaupajo že v več kot 40 državah. Kot del velike mednarodne bančne skupine imamo stik z različnimi kulturami in poslovnimi okolji, zato lahko podpremo vaša prizadevanja, ki bodo v svet ponesla ime prebojnega slovenskega podjetništva. Za vas imamo pripravljene odlične pogoje financiranja, hkrati pa vemo, kako čim bolje zavarovati vaše posle v tujini. Vaši uspehi pomenijo uspeh vseh nas. Zato naj bo vsak nov začetek tudi nova priložnost.

Želim se naročiti na sestanek

 

Omogoča predčasno financiranje.

Zagotavlja 100 % kritje v primeru insolventnosti dolžnika.

Pregledna cena prevzema tveganja/financiranja.

Omogoča prost izbor trgov in dolžnikov.

Komu je financiranje namenjeno?

Malim in srednjim podjetjem (od 1 – 50 milijonov letnega prometa), ki potrebujejo kredit za osnovna in obratna sredstva ter finančni lizing. Možne različne, prilagojene možnosti zavarovanja: menice, zastava premičnin ali nepremičnin, poroštvo primernih porokov, druga oblika zavarovanja, ki za Inteso Sanpaolo Bank predstavlja zadostno jamstvo.
 

Višina kredita ni omejena. 

Odplačilna doba do 10 let. 

Bistveno ugodnejše obrestne mere v primerjavi z redno ponudbo: 

obrestna mera za kratkoročne kredite in leasing od 0,75 %, dalje
obrestna mera za dolgoročne kredite in leasing od 1,00 % dalje.


Iz(i)voz - zavarovanje in financiranje izvoza

Produkt je namenjen izvoznim podjetjem – obstoječim in novim komitentom, ki svojim kupcem izdajajo fakture z odloženim rokom plačila in se želijo zavarovati pred tveganjem neplačila.

Intesa Sanpaolo v svetu

Ne glede na to, ali se vaše podjetje prvič sooča z izvozom ali je že utrdilo svoje izkušnje na tujih trgih, je Intesa Sanpaolo izkušen in zanesljiv partner, ki vas spremlja in pomaga pri vašem poslovanju v tujini. V Intesi Sanpaolo Bank vam pomagamo vzpostaviti prvi stik pri izbrani tuji podružnici..

Poslovalnice v tujini

 

Brezplačna telefonska številka?

080 13 18

ponedeljek-petek: 7.00 - 18.00

sobota: 8.00 - 12.00

nedelja in prazniki: zaprto (sporočilo lahko pustite na odzivniku)

Želite več informacij?

Naši strokovnjaki vam bodo pomogali pri novih priložnostih.

Vprašajte nas