Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Prodaja

V Intesi Sanpaolo Bank prodajamo nepremičnine, ki so zastavljene v korist banke. To so:

  • poslovni prostori in stavbe, 
  • stanovanja in hiše, 
  • zemljišča,
  • druge nepremičnine.

Ponudba in informacije

Vabimo vas, da v spodnjem seznamu preverite našo ponudbo. Ob tem vam ponujamo tudi možnost ugodnejšega financiranja nakupa nepremičnin. 

Za podrobnejše informacije o nepremičninah smo vam na razpolago:

  • preko telefona 05 666 10 10 ali
  • preko e-naslova nepremicnine@intesasanpaolobank.si 

Seznam nepremičnin

Pomurska regija Podravska regija Koroška regija Savinjska regija Zasavska regija Spodnjeposavska regija Jugovzhodna Slovenija Osrednjeslovenska regija Gorenjska regija Notranjsko-kraška regija Goriška regija Obalno-kraška regija

Vsi objavljeni podatki o nepremičninah so informativne narave in jih je pred uporabo obvezno treba preveriti pri svetovalcih Intese Sanpaolo Bank. Intesa Sanpaolo Bank ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini in točnosti objavljenih podatkov, ki lahko nastanejo zaradi časovnih zamikov, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov.

Obiskovalci do spletnega mesta dostopate na lastno odgovornost. Lastnik ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta. Spletno mesto vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave na spletna mesta tretjih oseb. Intesa Sanpaolo Bank ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih mestih tretjih oseb, zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Vse kar morate vedeti o prodaji nepremičnin Intese Sanpaolo Bank

Kje lahko dobim podrobnejše informacije o prodaji nepremičnin?

Podrobnejše informacije so dostopne na povezavi v stolpcu »Način prodaje«, dodatna vprašanja pa se lahko naslovijo tudi na e-pošto
nepremicnine@intesasanpaolobank.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem mogočem času.

Od ponedeljka do petka (delovni dnevi) med 8 in 16 uro, nas lahko pokličete tudi na telefon

05 666 10 10

Kakšne pogoje financiranja (kredite) ponuja banka?

V Intesi Sanpaolo Bank ponujamo:

Aktualno ponudbo:


Posebno ponudbo: ugodni stanovanjski krediti z možnostjo 100% financiranja nakupa nepremičnine. Ponudba je namenjena fizičnim osebam.


Dodatne informacije o ponudbi so vam na voljo:

  • v vam najbližji poslovalnici,
  • na e-naslovu info@intesasanpaolobank.si,
  • na telefonski številki 080 13 18, in sicer:  ponedeljek-petek: 7:00 - 20:00, sobota: 8:00 - 12:00, nedelja in prazniki zaprto (sporočilo lahko pustite na odzivniku).

V čigavi lasti so objavljene nepremičnine?

Objavljene nepremičnine so predvsem v lasti posameznikov ali podjetij zoper katere poteka izvršba ali prodaja premoženja v insolventnih postopkih (prisilna poravnava in stečaj). Banka v teh primerih nastopa le kot pospeševalec prodaje z objavo oglasa. Ob oglasu, v rubriki »Način prodaje«, je objavljeno vabilo ali razpis s podrobnimi podatki o načinu in postopkih prodaje (ZK podatki, kontaktna oseba za ogled, podrobnosti za sodelovanje pri nakupu ipd.). Nepremičnine kupljene v takih postopkih so praviloma proste vseh bremen.

Kako in kje si lahko ogledam nepremičnino, ki jo nameravam kupiti?

Za ogled nepremičnine se lahko obrnete na tel. št. 05 666 10 10 ali na e pošto nepremicnine@intesasanpaolobank.si

Kaj je javna dražba?

Javna dražba (licitacija, avkcija) je javna prodaja, pri kateri dobi blago tisti kupec, ki zanj ponudi najvišjo ceno.

Pogoje, ki veljajo za izvedbo javnih dražb v primerih izvršb na sodiščih, ureja Zakon o izvršbi in zavarovanju – ZIZ.

Pogoje, ki veljajo za prodajo premoženja gospodarskih družb, ki so v postopku prisilne poravnave, stečaja ali likvidacije  na javnih dražbah, ureja Zakon o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju.

Kaj je javno zbiranje ponudb?

Javno zbiranje ponudb za prodajo, nakup ali oddajo je javni postopek, pri katerem  praviloma dobi blago tisti ponudnik, ki zanj ponudi najvišjo ceno. Vsak, ki želi sodelovati, mora pripraviti ponudbo in v njej slediti razpisanim pogojem.

Kdo lahko sodeluje na javni dražbi oz. v postopku zbiranja ponudb?

Na javni dražbi oz. v postopku zbiranja ponudb lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije, ali tujci pod pogoji, ki jih določa zakon, in pravne osebe, ki se izkažejo z izpiskom iz sodnega registra.

Kakšen je postopek nakupa nepremičnine pri javnem zbiranju ponudb/dražbi?

Javne dražbe se lahko udeležijo fizične in pravne osebe, ki so predhodno položile varščino. Rok za plačilo, znesek in račun nakazila varščine se od primera do primera razlikujejo, natančno pa so določeni v povezavi z odredbo o prodaji, ki je na voljo v stolpcu »Način prodaje«. Na dražbi potencialni kupci – dražitelji podajajo vedno višjo ceno, ki se na koncu sprejme ali ne.

Podobno je pri zbiranju ponudb – natančni pogoji za  udeležbo pri prodaji z zbiranjem ponudb so navedeni v povezavi, ki je na voljo v stolpcu »Način prodaje«.